Brillo Pizza
MELTED GOODNESS

”Brillo” betyder salongsberusad eller solstråle – man skiner och strålar lite extra mycket i det tillståndet. Det är ett tillstånd som vi önskar att alla våra kunder har, smått berusade av umgänge, musik och framförallt pizza.

Brillo Pizza har sin grund från Taverna Brillo som länge har varit kända för sina lyxiga pizzor. Idén bakom Brillo Pizza är att kunna erbjuda pizzor med hög kvalitet till bra priser i en okomplicerad och härlig miljö. Hos oss hittar man allt från italienska klassiker till den berömda löjromspizzan och nya lekfulla pizzor så som caesarpizzan. Hos oss finns det helt enkelt något för allas smaker, dessutom har vi vegetariska, veganska och glutenfria alternativ.

Allt började med att vi under hösten 2020 öppnade upp en pop-up i söderhallarna för att kunna erbjuda en grymt god pizza avsedd för hemleverans. Reaktionerna på pizzorna var över all förväntan vilket resulterade att vi ville expandera med restauranger så att vi kunde få chansen att möta våra gäster. I januari 2021 öppnade vi därför upp vår första pizzabar tillsammans med Taverna Brillo i deras lokal på Humlegårdsgatan 19. Idag har vi fem restauranger utspridda över Kungsholmen, Vasastan och Östermalm.

Idén med just pizzabar-konceptet kommer från det klassiska pizzahaket i New York, en livlig mötesplats lika självklar på lunchen, Awn som på kvällen. Alla våra pizzor är sliceade vilket gör det optimalt som share-food. Dessutom serverat vi öl, vin och bubbel. Välkommen in till någon av våra pizzabarer eller beställ hem via Uber Eats, Foodora eller Wolt.